torstaina, marraskuuta 29, 2018

Odotushuone.

Jotenkin ruuhka ei yllätä. Se saa kuitenkin mielen vaeltelemaan. Minulla on peli; koitan arvata ulkonäöstä mikä ihmisellä on vikana tai miksi hän on nyt lääkärin odotshuoneessa.

Aloitetaan helpoista, tuolla tytöllä on mennyt ranne. Näyttää tulevan suoraan voimistelu treeneistä.
Ai ja tuo tummahiuksinen odottaa lähetettä psykiatriselle. Luultavasti mukaan tulee myös tikit. Ja toi tossa vieressä taitaa olla sen huoltaja.

Voi ei, tänne tulee itkevä vauva. No sentään sekin on helppo; veikkaan flunssaa ja korvatulehdusta.
Tosta pikkupojasta on hankala sanoo. Se juoksee ympäriinsä ihan ku ei ois mitään vikaa. Missäkähän sen vanhempi tai joku on, ku ei noin pieni tänne oo yksin tullu?

Toi on kanssa helppo. Diabeetikko. Näkee tosta "Librestä" eli napin näköisestä jutusta käsivarressa mistä voi mitata verensokerin.
Voi ei nuo yskii koko porukka. Joku tartuntatauti siis. Veikkaan jotain kurkussa tai keuhkoissa. Vielä ei kai oo influenssakausi, muutenhan vois olla se.

Auts toi huuli näyttää pahalta. Kaatuminen asvaltilla ehkä. Ja toi kuhmukin on aika paha ja kasvot ihan asvaltti-ihottumassa. Voi olla että tän jälkeen vielä hammaslääkärille, varmana joku hammaskin on murtunut. Muuten ei kyl kovin paha, pärjää desifiointiaineella ja jäillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentin jättäville <3