torstaina, tammikuuta 10, 2019

Omistan tämän kiusaajilleni.


Kirjotin teille kirjeen, ja vaikka se oli vain muutama sana, se kertoo niin paljon.

Kiitos, ja anteeksi. Kiitos kun kerroit te päivittäin minun olevan turha, että minun pitäisi kuolla. Kylvit niitä siemeniä puutarhaani ilman lupaa. Noh, kai ne siemenet ovat nyt nousseet kukkiviksi kukiksi. Oletteko te nyt tyytyväisiä? Oletteko ylpeitä sanoistanne? Miltä olisi tuntunut jos olisitte saanut tämän kirjeen, jos teidän tekomme olisikin vieneet henkeni? Se mitä sanotte haluavalle viedä, nuoren tytön henki.

Anteeksi, anteeksi, anteeksi. Anteeksi siitä mitä saatoinkaan tehdä, joka oli niin väärää, niin kamalaa, että se oikeuttaa teidän sanamme ja tekonne. Olisitte sanoneet vain mitä tein. Vai oliko se vain olemassaoloni, joka oli niin väärin?

Vai oliko teillä jotain omia ongelmia, mutta jos oli niin miksi laitoitte sen minun kannettavakseni. Mikä minussa oli, mikä piti tuhota? Jos teillä oli paha olla, miksi halusitte sen toisellekin?

Olinko vain erilainen? Vai olinko vain helppo kohde?
Mikä vain selitys olisi helpotus, mutta se että otin muka asiat liian vakavasti ei ole selitys. En, en ottanut sitä liian vakavasti. En ottanut liian vakavasti kun kerroit te minulle päivittäin että minun pitäisi tappaa itseni, tai kun kuvailitte miten minut pitäisi pahoinpidellä, tai kun haukuitte minua monen ihmisen edessä, tai kuin kerroitte julkisesti ettei minussa ole mitään hyvää. Tai se kun muistutitte jatkuvasti kuinka maailma olisi parempi ilman minua. En ottanut sitä liian vakavasti, mutta se nuo sanat satuttaa. Ja sitten on vielä kaikki se mitä en kerro, ne sanat ja teot joita en voi edes laittaa sanoiksi. Mikä oikeutti niihin? Ja anteeksi siitä mitä tein, jos se kerta oikeutti teille tuon kaiken.

 En halua anteeksipyyntöä, koska tässä vaiheessa se olisi turhaa, sillä se sana on menettänyt arvonsa. Enkä edes kaipaa mitään anteeksipyyntöä teiltä, en kaipaa teiltä enää yhtään sanaa. Haluan vain kertoa, että kyllä ne teidän sanat ja teot rikkoi. Ne rikkoivat minut paloihin. Ne saivat minut yrittämään viedä oman henkeni.

Tiedän, tämä kirjoitus voi tehdä kaksi asiaa, joko saatatte jatkaa saman jollekkin toiselle ja saada siihen lisää intoakin tai saatatte ymmärtää tekonne ettekä enää riko näin jotain toista. Todella toivon tuota jälkimmäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentin jättäville <3